Kinderen

Met het sponsoren van een kind draagt u bij aan de dagelijkse kosten voor levensonderhoud, school, kleding en medicatie. Het zou fantastisch zijn als we voor elk kind een sponsor zouden kunnen vinden.

Hieronder staat een overzicht van de kinderen die nog een sponsor zoeken.

Bridgit Martha

Geboortedatum: 10 oktober 2012

Haar vader wilde Bridgit vermoorden, omdat hij erachter kwam dat ze was verwekt bij een andere man. Bridgit kwam huilend aan bij de poort van Boma Letu en heeft daar een thuis gekregen.

Michael Omega

Geboortedatum: ???

Michael is de enige zoon van een gestoorde vrouw, die rondzwierf op de straten van Busia. Boma Letu heeft hem gered van zijn moeder. Michael kan heel goed voetballen, hij wordt de toekomstige Messi!

Humphreys Ojiambo

Geboortedatum: 25 december 2013

Zijn ouders waren beiden vissers en stierven op dezelfde dag op het Victoriameer, toen de boot kapseisde. Na de begrafenis is Humphreys bij Boma Letu komen wonen.

Thadeus Sale

Geboortedatum: onbekend (rond 2014)

Toen zijn vader overleed, is zijn moeder naar Nairobi vertrokken. Thadeus werd bij Boma Letu gebracht toen hij 2 jaar oud was.

Faith Shantel

Geboortedatum: onbekend (rond 2009)

Haar ouders zijn overleden bij een ongeluk met een tankwagen op de Busia-Kisumu snelweg. Zij is de oudste van 4 kinderen.

Diana Nekesa

Geboortedatum: 18 april 2011

Ze werd gevonden nadat haar oma overleed, die voor haar zorgde. Ze is bij Boma Letu sinds december 2020.

Andrew Ababa

Geboortedatum: 2 december 2010

Zijn vader overleed bij een ongeluk op weg naar Kisumu. Hij bleef met zijn moeder over, maar zij kon niet voor hem zorgen. Zij heeft hem naar Boma Letu gebracht in mei 2020.

Kennedy Egesa

Geboortedatum: 29 maart 2010

Ze leefde bij haar vader die altijd dronken was en gewelddadig. Boma Letu heeft haar weggehaald bij haar vader in september 2021.

Duncan Wabwire

Geboortedatum: onbekend (rond 2009)

Hij was een straatjongen op de markt van Matayos en leeft nu op Boma Letu.

Franco Samson

Geboortedatum: 19 december 2010

Franco is een wees uit Oeganda. Zijn ouders zijn overleden aan HIV/Aids. Hij is bij Boma Letu gebracht door zijn oma, toen zij tijdens Covid geen maaltijd meer voor hem kon betalen. Voetballen vindt hij erg leuk.