Kinderen

Met het sponsoren van een kind draagt u bij aan de dagelijkse kosten voor levensonderhoud, school, kleding en medicatie. Het zou fantastisch zijn als we voor elk kind een sponsor zouden kunnen vinden.

Hieronder staat een overzicht van de kinderen die nog een sponsor zoeken.

Collins Mukaga

Geboortedatum: 20 mei 2010

De vader van Collins is gestorven. Zijn moeder werd gegeven aan een volgende echtgenoot. Deze man mishandelde haar kinderen. Collins is hierdoor lichamelijk van binnen beschadigd. Er is onvoldoende geld om hem naar een ziekenhuis te brengen.  

Kinderen
Kinderen

 

Sandra Nabwire

Geboortedatum: 26 september 2010

Sandra is het zusje van Collins. Haar broer woont ook bij Boma Letu. Haar vader is gestorven. Haar moeder werd gegeven aan een volgende echtgenoot. Deze man mishandelde Collins en Sandra. Niemand wilde hen te eten geven. Ze zijn bij Boma Letu gebracht door iemand die beter voor hen wilde. Ze is Oegandese van geboorte.

 

Birgit Ivy

Geboortedatum: 4 juli 2010

Haar vader is gedood en Bridget zou ook gedood zijn wanneer zij niet gered zou zijn van een leeuw.

Kinderen
Kinderen

 

Jackton Nyongesa

Geboortedatum: 12 november 2008

Jackton was een jongen van de straat. Zijn beide ouders zijn overleden. Door de politie is hij bij Boma Letu gebracht. Er is een lange tijd gezocht naar zijn identiteit, maar dit is niet gelukt. 

 

Nancy Riziki

Geboortedatum: 18 april 2009

Nancy is door haar ouders aan haar lot overgelaten. Haar ouders zijn verdwenen en onvindbaar. Ze is opgevangen door Boma Letu.

Kinderen
Kinderen

 

Wilfresha Akinyi

Geboortedatum: 8 oktober 2008

Haar vader is gestorven en haar moeder is ernstig ziek door Hiv/Aids.

 

Anastasia Nabwire

Geboortedatum: 26 november 2011

Anastasia is buiten het huwelijk om geboren. Deze kinderen worden niet geaccepteerd in Kenia. Ze geloven dat ze ongeluk brengen. Een vloek voor de familie.

Kinderen
Kinderen

 

Juliana Awino

Geboortedatum: 27 augustus 2017

Juliana’s moeder is overleden aan Hiv/Aids. Ze kwam onder de zorg van haar vader terecht. Hij kon de zorg niet aan en heeft haar achtergelaten bij Boma Letu. Ze proberen hem te vinden, maar tevergeefs.

 

Sheila Akoth

Geboortedatum: 6 augustus 2009

Haar moeder is overleden aan borstkanker. Sheila werd opgevangen door haar oude oma. Zij kon niet in haar behoeften voorzien en heeft haar zelf naar Boma Letu gebracht.

Kinderen
Kinderen

 

Doreen Atieno

Geboortedatum: 25 mei 2005

Doreen is bij Boma Letu gebracht omdat beide ouders zijn omgekomen bij een ongeval.

 

Mirriam Nafula

6 december 2012

Mirriam woont samen met Abubakar, haar broer bij Boma Letu. Hun vader was Oegandees en hun moeder een Tanzaniaanse. Beiden woonden illegaal in Kenia. Hun vader is gestorven en liet een gezin van 14 kinderen achter die niet wisten hoe ze zonder hem verder moesten. De kinderen hebben zich verspreid om werk te zoeken en Mirriam en Abubakar bleven achter. Niemand was er om voor hen te zorgen. Ze zijn terechtgekomen bij Boma Letu.  

Kinderen
Kinderen

 

Melisa Biabona

Geboortejaar: 2007

Melisa is van oorsprong Oegandese. Beide ouders zijn overleden aan Hiv/Aids. Melisa werd toegewezen aan een familielid. Hij probeerde haar te misbruiken. Ze is gered door een buurvrouw die haar heeft overgedragen aan de overheid. Zij brachten haar naar Boma Letu.